Web Analytics
Pezement - Blog Details

Blog Details

Pezement maakt het mogelijk dankzij een groot bereik

image

Vacaturesites zijn er natuurlijk al lang. Ook zijn er veel tussenpersonen actief in de HR branche. Logisch, want vindt maar eens de juiste persoon bij de juiste functie. Daar is kennis en expertise voor nodig en daar zijn tal van partijen al jarenlang in gespecialiseerd.

Pezement is een platform voor iedereen die werkt zoekt of op zoek is naar personeel. Dankzij een unieke koppeling aan de media kanalen van TVEllef bereikt Pezement op een andere manier het publiek. 

TVEllef is de commerciële zender van Midden- en Zuid-Limburg. Met dagelijkse nieuws- en amusementsprogramma's bereikt de zender een groot gedeelte van de inwoners van Limburg via Ziggo kanaal 48. Daarnaast is TVEllef de laatste jaren actief op diverse digitale kanalen, om zo ook de niet Ziggo-TV kijkers te bereiken.

Pezement is niet de zoveelste website waar je een vacature kan plaatsen of bekijken. Want op die sites kom je alleen als je er naar zoekt. Pezement brengt vacatures onder de aandacht van mensen die niet direct op zoek zijn. Probeer het eens uit en ervaar het verschil.

Share

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Deze hebben als doel uw ervaring te verbeteren. Ik wil graag meer weten